FAQ

 • Hoe lang heb ik toegang tot Frisse Stappen?

  Frisse Stappen zet je in 30 dagen, maar je hebt 60 dagen toegang tot de modules.

 • Kunnen jullie ook een rekening sturen in plaats van betaling via deze website?

  Ja dat kan, stuur even een bericht naar hello@frissestappen.nl met daarin om welke module het gaat en de gewenste ingangsdatum, en eventuele kostenplaatsinformatie.

 • Ik wil met meerdere teams uit mijn organisatie aan de slag en heb een specifieker vraagstuk. Kan dat?

  Jazeker! Kijk even op de pagina 'Maatwerk'. Vanaf €10.000,- richten we Frisse Stappen specifiek in voor je eigen organisatie. Met live online talks, reflectiesessies en een slotsessie op een passende locatie.

 • Ik wil graag zelf mijn team faciliteren, kan dat?

  Jazeker! Als je het Veerkracht DIY (do it yourself) programma bestelt, ontvang je van ons de Frisse Stappen OpstartGids. Daarmee kun je je deelnemers toevoegen en nemen we je stap-voor-stap mee voor het begeleiden van jouw team. Enige achtergrond in biomimicry, biologie, ecologie en organisatiekunde is wel gewenst.

 • Ik wil graag opgeleid worden tot Frisse Stappen Facilitator, kan dat?

  Ja dat kan. Dan doen we eerst een intake en kijken we of er een match is met je achtergrond en ervaring. Daarna volg je eerst zelf de training. Dit doen we met een groep aankomend facilitators. Tenslotte begeleiden wij jou de eerste keer met de groep die jij wilt gaan faciliteren. Meer weten, neem contact met ons op via info@frissestappen.nl